NIEUWS

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.


De Beursvloer op 4 oktober gaat niet door.

TEr hebben zich slechts 25 organisaties als deelnemer gemeld met totaal 35 personen die aanwezig zouden zijn. Dat aantal is te weinig om een succesvolle beursvloer te kunnen organiseren, waar ook voldoende matches gesloten worden. We gaan ons best doen om te achterhalen wat de oorzaak is van het geringe aantal aanmeldingen en besluiten op basis daarvan of, en zo ja, op welk moment er een nieuwe beursvloer zal komen.
De organiisaties die zich hebben aangemeld, danken we hartelijk voor hun belangstelling. We betreuren het voor hen dat we dit besluit hebben moeten nemen

Aanmelden voor Beursvloer op 4 oktober 2023 kan tot 20 september!

De volgende Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo wordt gehouden op woensdag 4 oktober 2023 van 16.00 - 19.00 uur in het gemeentehuis van Geldrop-Mierlo.

Beursvloer verplaatst naar woensdag 18 mei 2022

Datum voor nieuwe beursvloer is woensdag 18 mei 2022 om 19.00 uur in het pand van Rabobank Geldrop, Laan der Vierheemskinderen.

Beursvloer uitgesteld naar voorjaar 2022

Door corona maatregelen kunnen we geen beursvloer organiseren op 17 november

Nieuwe flyer Beursvloer Geldrop-Mierlo

Nieuwe flyer over Beursvloer 2021

Geen Maatschappelijke Beursvloer in 2020

Corona crisis is reden om Beursvloer in 2020 niet door te laten gaan.

Mooi resultaat 3e Beursvloer Geldrop-Mierlo

Tijdens de 3e maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo zijn er 35 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. De waarde van deze matches vertegenwoordigde een bedrag van € 92.250, opgemaakt door notaris K. Schretlen.

Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo

Nadat Stichting Samen voor Geldrop-Mierlo haar activiteiten eind 2018 moest staken, heeft het bestuur van de Stichting besloten om onder een nieuwe naam Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo verder te gaan en zich te beperken tot de jaarlijkse organisatie van een beursvloer.​


Partners

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions