De Mantelzorgontzorger en Stichting het Momentum matchen

< Ga terug

Kariene van Dijk van de Mantelzorgontzorger en Sylvia Eickholt van Stichting Het Momentum, een stichting die zich richt op mensen met dementie ontmoetten elkaar op de Beursvloer in Geldrop-Mierlo.

Kariene was op zoek naar communicatieadvies en Sylvia zocht iemand die haar kon helpen om duidelijkheid te verschaffen over alle mogelijke geldstromen rondom een stichting.

Imiddels is er een gesprek geweest en dat gesprek is zeer vruchtbaar te noemen. Kariene werd geholpen met wat eerste communicatietips door Yolanda Reincke, medebestuurslid van Het Momentum en de stichting werd geholpen door Kariene met zeer goede uitleg van alle instanties en mogelijkheden. Sylvia gaat binnenkort ook mee met Kariene naar een ontbijtbijeenkomst van Netwerkclub Zorg en Techniek om haar stichting daar te introduceren.

Ook wil Kariene helpen met het verzorgen van een bijeenkomst voor de vrijwilligers van Het Momentum, terwijl Sylvia haar contacten zal vragen voor een video opname van Kariene. Een zeer goede start dus, die zich lijkt te ontwikkelen in een mooie samenwerking!

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions